#houhetlekkervoorjezelf

sexting? leuk! delen? niet ok!

CHALLENGE
Free a Girl, Helpwanted en Fier wilden jongeren bewust maken van de gevolgen van het doorsturen van sexy selfies. In samenwerking met verschillende ambassadeurs - waaronder Gwen van Poorten en Nienke Plas - deelden zij een duidelijke boodschap: hou mijn tieten lekker voor jezelf. En delen? Dat doe je niet! #houhetlekkervoorjezelf

APPROACH
Mediaxplain* verzorgde de PR en had als doelstelling het creëren van awareness rondom de centrale boodschap: "Sexting is oke, maar het doorsturen van naaktbeelden van anderen is niet oké!" In samenwerking met Rumag zijn er shirts gemaakt met een heldere boodschap ‘’Hou m’n tieten lekker voor jezelf”. Mediaxplain* seedde het shirt onder ruim 50 influencers, die massaal voor online visibility zorgden en de boodschap deelden.

EFFECT
Omdat heel influential Nederland betrokken was en graag de strijd aanging met doorstuurders van naaktfoto’s, postten zij massaal te gekke foto’s van zichzelf met het door Rumag ontworpen shirt. Dit zorgde voor een enorme visibility piek, met name op Instagram, onder verschillende doelgroepen.


Inzet:                          Influencer PR
PR value:                    €513.363,00


Free A Girl Logo

Gwen Van Poorten