#STRATEGY

data driven

Jij wil je doelstellingen bereiken. Wij willen je daar graag bij helpen. Insights en data die ons research team dagelijks verzamelt vormen de grondslag van iedere strategie. Van creatief concept en realisatie, tot het meten en bijsturen van de campagne. Het ontwikkelen en uitvoeren van influencer marketingstrategieën zit in ons DNA. Het feilloos verbinden van merken aan influencers in ons bloed. Met onze strategieën gaan we niet voor een like voor één dag, maar voor fans voor het leven!

strategische inzet

Onze strategische modellen op basis van insights helpen je aan bereik, engagement of CTA’s. Die modellen, daar doen we niet moeilijk over – daar betrekken we je bij. Zo blijf je involved en op de hoogte van de meest effectieve inzet van de marketingbudgetten. Lekker transparant. 

kwalitatieve content

We betrekken influencers al in de conceptfase, want zij kennen hun volgers het best en weten wat hen drijft. Die kennis en hun passie voor het maken van aansprekende content, zetten wij graag in. Zo sluit jouw boodschap het best aan bij de belevingswereld van hun doelgroepen en blijven influencer en merk van elkaar leren. Dit zorgt voor de meest spraakmakende content, die raakt en motiveert!

meten = weten

Campagnes zonder effect zijn zonde. Daarom geven wij voorafgaand heldere KPI’s af. We meten het exacte bereik, de engagement en conversie van jouw campagne. Geen fictieve PR-waarden, maar exacte data! Gedurende de campagne worden resultaten continu gemonitord, zo kunnen we optimaliseren waar dat nodig is.

geïntegreerd

XMPLE is onderdeel van marketing- en mediabureau Mediaxplain*. Dit geeft de mogelijkheid om de content die we voor jou maken te integreren in jouw owned, earned en paid mediamiddelenmix. Influencer marketing als logisch onderdeel van de algehele mediastrategie. 

transparante facturatie

Wist je dat er bij veel influencer campagnes verborgen marges zijn waardoor jouw marketing euro niet optimaal besteed wordt? Zonde! XMPLE berekent geen marges, je betaalt ons per uur en je weet welk deel van het budget naar welke influencer gaat. Ook daar zijn we open over. Zo wordt de exacte prijs van sterke content, bereik en interactie zichtbaar en versterken we de band tussen influencer en jouw merk. 

Samenwerken met XMPLE?

we're happy to hear from you

#Contact

#Working with

onze trots